Training 'Aan het roer van je leven'

 

Herken je dit?

 • Je voelt je voortdurend opgejaagd. Zelfs als je het leuk hebt, geniet je daar niet echt van en ben je in je hoofd bij dingen die je nog moet doen, of dingen die al zijn gebeurd.

 • Je hebt vage klachten zoals vermoeidheid, slecht slapen of prikkelbaarheid.

 • Je hoofd is zo vol dat je soms het gevoel hebt dat er echt niks meer bij kan;

 • Je piekert geregeld over dingen die niet zijn zoals je wilt, maar het lukt je niet om er echt iets aan te veranderen

 • Je bent altijd maar druk, met de gedachte dat je 'straks' gaat ontspannen, maar dat moment komt vaak niet, of je bent tegen die tijd zo moe dat je niet echt geniet van dat momentje voor jezelf.

 • Je laat je leiden door wat er op je afkomt, en niet door wat jij zelf graag wil. Mogelijk weet je ook niet goed wat je zelf wilt.

 Hoe zou het voor je zijn:

 • … om niet meer steeds het gevoel te hebben dat je haast hebt en geleefd wordt?

 • … als je rust zou hebben in je hoofd? Zodat je zelf bepaalt waar je je aandacht op richt, in plaats van dat je aandacht voortdurend overal heen getrokken wordt?

 • … om te kunnen ontspannen, zowel midden op de dag als 's nachts in je bed?

 • ... om te weten wat je kunt doen om terug in balans te komen wanneer drukte of emoties je te veel worden?
 • … om je thuis te voelen in je lijf?

 • … om weer aan het roer van je leven te staan, zodat jij kunt bepalen waar je je tijd en energie aan besteedt?

 

Dat is precies wat mijn training 'Aan het roer van je leven' je oplevert.

 

In deze op mindfulness gebaseerde training van acht weken leer je hoe je rust kunt vinden, kunt ontspannen en genieten, ruimte creëert voor jezelf, weer zelf kunt bepalen waar je leven over gaat en hoe je kunt omgaan met de obstakels die je daarbij onvermijdelijk tegenkomt. 

 

Omdat het een individuele training is, kan ik met mijn volle aandacht bij jou en jouw proces zijn. Deze training is daarom helemaal afgestemd op jou: jouw wensen, behoeften, vragen en obstakels. Ook de data, tijden en de locatie bepalen we in onderling overleg. 

 

De training bestaat uit 8 wekelijkse sessies van 1,5 uur, waarbij je ook materialen krijgt om thuis mee te oefenen. Let op: om echt profijt te kunnen halen uit deze training, is het wel de bedoeling dat je tussen de sessies door dagelijks een half uur tot drie kwartier besteedt aan de oefeningen!

 

Aan het einde van deze training:

 • Gaan jouw gedachten niet meer voortdurend met je aan de haal. Je weet hoe je rust en ruimte kunt creëren in je hoofd, zodat je beter in staat bent om bewuste keuzes te maken, die passen bij wie jij bent en wat jij wilt. 

 • Ben jij weer baas over je eigen tijd. Je bent geen slachtoffer meer van je to-do-lijst, maar bepaalt zelf hoe je met je tijd omgaat en hoeveel tijdsdruk je ervaart. Haast wordt een keuze, en momenten van ontspanning blijken er veel meer te zijn dan je dacht.

 • Heb jij (weer) oog voor de mooie dingen die er nu al in je leven aanwezig zijn. Je kunt meer genieten van kleine dingen, en er is meer ruimte voor flow en inspiratie in je leven. 
 • Ben jij beter in staat om op te merken wat je nodig hebt en hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. Je kunt actie ondernemen om in balans te blijven, zodat eventuele klachten kunnen afnemen of verdwijnen.

 • Kun jij gaan doen wat je ècht leuk en ècht belangrijk vindt.

 • Sta jij weer aan het roer van je leven.

 

Jouw investering in deze training is €697 (Dat is €87 per sessie van 90 minuten). 

Laagdrempelig inspireerde Carmen mij en bracht een bewustwordingsproces op gang waarvan de impact ook lang na de training voorzet. Zijnsgewijs karakteriseert zich door een flexibele en heldere aanpak, een veilige betrouwbare setting, en een oprechte en zorgvuldige houding . Dank je wel voor het hervinden en kunnen aanspreken van de rust in mezelf.  – Nicole - 

Veel gestelde vragen:

 

- Is deze training voor iedereen geschikt?

 

Nee. Als je op dit moment depressief bent of last hebt van een burn out, is deze training op dit moment voor jou niet geschikt. De training vraagt om dagelijkse inzet en enige ruimte om nieuwe vaardigheden aan te leren. Zoals altijd wanneer je iets nieuws leert, zullen er momenten zijn van frustratie, en dat zul je moeten kunnen verdragen. Deze training is bovendien niet geschikt voor mensen die niet bereid of in staat zijn om elke dag tijd vrij te maken om de oefeningen te doen.

 

- Kan ik me zomaar aanmelden?

 

Ja en nee.

Ik vind het fijn om even kennis te maken voordat we samen besluiten of deze training is wat jij op dit moment nodig hebt in je leven. Juist omdat het best een intensieve training is, vind ik het fijn om iets te weten over jouw achtergrond. Daarom vraag ik je na aanmelding om een korte vragenlijst in te vullen en hebben we ook nog even telefonisch contact. Mocht ik het idee hebben dat de training op dit moment niet is wat jij nodig hebt, dan zal ik met je meedenken over alternatieven. 

 

Heb je interesse in deze training?

Bel me, of laat je contactgegevens achter via de knop hieronder, dan neem ik contact met je op.