Achtweekse training MBSR/MBCT

De achtweekse mindfulnesstraining MBCT/MBSR* is dé standaard in mindfulnesstraining. Deze is door Jon Kabat-Zinn ontwikkeld en bewezen effectief bij verschillende problemen. 

 

 

Ik werk met kleine groepen van maximaal zes deelnemers, waardoor je verzekerd bent van voldoende aandacht en begeleiding bij je eigen proces. 

 

De training omvat: 

  • acht lessen van 2 à 2,5 uur (individuele training: 1,5 uur per sessie)
  • een terugkombijeenkomst na twee maanden
  • digitaal cursusmateriaal
  • ingesproken oefeningen op mp3
  • thee en natuurlijk lekkers

Je betaalt hiervoor € 450,- incl btw**. De cursus gaat door bij tenminste drie deelnemers. Dit hoor je uiterlijk twee weken voor de start van de cursus. Data van de trainingen staan in de agenda.

 

Wil je weten of deze training geschikt is voor jou? Bel me dan of stuur een bericht. Ik denk graag met je mee. Als je wilt kunnen we een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten. Ook kun je eerst een keer gratis meedoen met een meditatiebijeenkomst. Kijk hiervoor in de agenda.

 

Wil je deze training individueel bij mij volgen? De kosten zijn dan € 950,- incl btw**. De sessies kunnen flexibel worden ingepland, zowel qua tijd als qua plaats.

 

Aanmelden kan via onderstaand contactformulier.

 

*) Mindfulness-Based Cognitive Therapy / Mindfulness-Based Stress-Reduction 

**) Ben je ZZP-er of betaalt je werkgever? Dan is dit bedrag excl btw.


Aanmeldformulier 

Let op: vergeet bij aanmelding niet te vermelden om welke training het gaat. Kijk in de agenda voor de verschillende startdata.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.