Aanbod

 

Mindfulnesstraining

Je kunt bij mij zowel terecht voor groepsgewijze als individuele mindfulnesstraining. Dit betreft de achtweekse training die ook in de gezondheidszorg wordt aangeboden. 

 

Meditatiebegeleiding

Wil je wel mediteren, maar geen training? Of wil je na de training blijven oefenen? Ik organiseer verschillende activiteiten als ondersteuning bij je bewustwordingsproces. Eens per maand organiseer ik een mindfulness-sessie in het bos van Ockenburg (Den Haag). Ook geef ik elke maand meditatiebegeleiding bij mij thuis. Dit kun je zien als een soort les, waarbij ik uitleg, inspiratie en instructies geef, en waarbij je vragen kunt stellen naar aanleiding van je beoefening of dingen waar je tegenaan loopt. Eens per maand kun je bovendien gratis komen mediteren in het kader van Stadsverlichting, waarbij ik geen verdere begeleiding geef. Gewoon omdat het fijn is om samen te mediteren.

 

Natuurcoaching

Wanneer je vastloopt in je leven en op zoek bent naar helderheid over hoe je verder kunt, dan is natuurcoaching een krachtige manier om obstakels uit de weg te ruimen. In vijf sessies verhelderen we wat er speelt, werken we aan het vertrouwen dat je nodig hebt om je pad te vervolgen en sluiten we af met concrete plannen om het geleerde in de praktijk te brengen. Meer informatie over natuurcoaching vind je hier