Speciaal tarief ivm corona

Voor veel mensen heeft het coronavirus geleid tot onzekerheid of spanning op het gebied van geld en werk. Juist in die situatie kan het goed zijn om eens stil te staan bij hoe je vanuit deze situatie verder zou willen.

 

Je hoofd verlangt nu waarschijnlijk naar zekerheid en (opnieuw) een gevoel van controle over je situatie en je toekomst. Misschien ben je veel aan het piekeren over welke stappen je moet zetten. Misschien vind je het moeilijk om keuzes te maken.

 

Het voelt waarschijnlijk tegennatuurlijk, maar juíst in zo'n onzekere situatie is het goed om even pas op te plaats te maken. Om eerst eens te voelen wat je eigenlijk, diep van binnen, het liefst zou willen.

 

Want als je dát weet, krijg je helderheid en focus. Het wordt makkelijker om keuzes te maken. Piekeren, twijfelen en lamgeslagen zijn kunnen dan plaats maken voor zelfvertrouwen, daadkracht en het zetten van concrete stappen. Op je eigen weg, maar in een nieuwe richting. Stap voor stap.

 

Sta jij momenteel op zo'n kruispunt in je leven? En heb je door corona minder te besteden, waardoor je je geen coaching kunt veroorloven? Dan help ik je graag. Speciaal voor deze groep mensen stel ik drie coachingsplekken of mindfulnessplekken beschikbaar, waarbij ik de helft van mijn normale tarief hanteer (47,50 euro in plaats van 95 euro per sessie van 90 minuten). 

 

Wil je hiervan gebruik maken? Neem dan contact met me op. Je kunt me bellen (06-47238073) of een bericht achterlaten, dan bel ik jou. 

 

Tot ziens!