Coaching - praktische informatie

Een coachingstraject omvat gemiddeld vijf sessies van 1,5 uur. De sessies vinden plaats op en rond landgoed Ockenburgh in Den Haag. In overleg zijn ook andere locaties mogelijk. 

 

De eerste sessie is een uitgebreide intake. We verhelderen je vraag, kijken of het klikt tussen ons en of ik jou kan helpen. Daarna besluiten we of we verder gaan. Wanneer ik denk dat je beter geholpen bent bij een andere vorm van begeleiding, zal ik dit met je bespreken en je adviseren over alternatieven. 

 

De kosten voor de intake en voor elke vervolgsessie bedragen per keer € 125,- incl btw*. Je betaalt per sessie en je kunt een coachingstraject op elk moment beëindigen of uitstellen, wanneer je situatie daarom vraagt. 

 

Mindfulness en coaching vormen een krachtige combinatie. Wanneer je je binnen een jaar zowel voor mindfulnesstraining als voor coaching aanmeldt, ontvang je 10% korting op de tweede aanmelding. 

 

Heb je nog een vraag, wil je je aanmelden of wil je eerst een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten? Vul dan onderstaand contactformulier in en ik neem binnen een werkdag contact met je op.

 

*) Ben je ZZP-er of betaalt je werkgever? Dan is dit bedrag excl btw.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.