Individuele coaching

Herken je dit:

 • Je verlangt al heel lang naar iets anders in je leven, maar het lukt je niet om de juiste stappen te zetten. Je draalt en draait er maar een beetje omheen, durft niet goed of weet niet helemaal zeker wat je nu precíes wilt of hoe je het moet aanpakken. 

 • Je hebt het gevoel dat de tijd voorbij raast terwijl jouw plannen maar niet van de grond komen. Steeds komt er wel iets tussen.

 • Je twijfelt regelmatig aan jezelf en aan je plannen: Kun je het wel? Is het niet egoïstisch om hiervoor te gaan? Ga ik geen spijt krijgen? Wat zullen anderen hier wel van denken?

 • Soms raken je wensen en verlangens een tijdje ondergesneeuwd door de drukte van alledag. En steeds komt er dan weer een moment waarop je je geïrriteerd, moe of leeg voelt: want zoals het nu gaat in je leven, daar ben je zó klaar mee!

 • Je hebt geregeld het gevoel dat je vastzit in je leven: Je voelt heel duidelijk dat het tijd is om in actie te komen, maar tegelijkertijd neem je om de een of andere reden niet de juiste stappen. Je komt er maar niet uit hoe je die impasse kunt doorbreken.

Hoe zou het voor je zijn...:

 • Om eindelijk eens het gevoel te hebben dat je op de juiste weg zit? Dat je stappen aan het zetten bent in de richting van wat je ècht leuk en belangrijk vindt?

 • Als je een stuk makkelijker keuzes kon maken, omdat je precies weet wat je wilt?

 • Als onzekerheid of schuldgevoel je niet meer in de weg zitten om stappen te gaan zetten?

 • Als je energie zou krijgen van de vele dingen die je doet op een dag, in plaats van dat ze je uitputten? 

 • Als je elke dag enthousiasme, inspiratie en voldoening haalt uit je leven, en merkt dat je tegelijkertijd het beste van jezelf aan anderen kunt geven? 
 • Als jij je niet laat terugschrikken door beren op de weg, omdat datgene wat jij wilt, zoveel sterker en belangrijker is?

 • Als je het zelfvertrouwen zou voelen om je eigen koers te gaan varen?

Dat is mogelijk met mijn programma Leef met Lef! Een traject van vijf individuele coachingssessies van 90 minuten in de natuur, gecombineerd met oefeningen om tussentijds zelf mee aan de slag te gaan. 

 

Aan het einde van dit traject:

 • Heb jij helder waar je nou precíes naar verlangt, zodat je effectiever keuzes kunt maken in de juiste richting en je focus kunt vasthouden. Je weet wat je te doen staat!

 • Heb jij helder welk obstakel je in de weg zit, en kun je dat obstakel voortaan omzeilen. Jouw innerlijke criticus heeft jou niet meer in zijn macht.

 • Weet jij wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je die kunt inzetten om je wensen en verlangens te realiseren. Je hebt meer in je mars dan je denkt en kunt veel meer dan je dacht!

 • Heb je concrete plannen gemaakt om jouw wensen en verlangens te gaan realiseren. 

 • Kun jij op volle kracht je eigen koers voortzetten.

Lijkt dit je wat? Schrijf je dan in voor mijn programma Leef met Lef! Jouw investering voor dit programma is €697,-.

Misschien vraag je je nog af...

 

'Kan ik niet eerst een paar sessies doen om te kijken of het bevalt?'

 

Ja, en nee. Dit programma gaat jou alleen helpen als het tussen ons klikt. Daarom kijken we na de eerste sessie (de intake) of we met elkaar verder gaan. Als we verder gaan, dan zul je het resultaat van het programma pas kunnen beoordelen aan het eind van het traject. Het heeft geen zin om een paar sessies te doen, want met een paar sessies zul je niet van je probleem af zijn. De verschillende onderdelen van dit programma staan met elkaar in verband en vormen samen een logisch geheel. Je dient ze allemaal te doorlopen om te kunnen beoordelen of je er iets aan hebt. Daarom kun je, met uitzondering van de intake, niet per sessie betalen.

Mocht je halverwege het traject echter besluiten dat je, om wat voor reden dan ook, niet verder wilt of kunt, dan zal ik je wel het resterende bedrag terugbetalen.

 

'Waarom moet de coaching in de natuur?'

 

Ik coach in de natuur, omdat dit een krachtige meerwaarde heeft ten opzichte van coaching binnen vier muren:

 • Wandelen in de natuur helpt om stil te worden in je hoofd. De natuur werkt rustgevend, waardoor je beter in staat zult zijn om te luisteren naar je innerlijke gevoel.

 • Als je wandelt, kom je in beweging. Alles wat vast lijkt te zitten in je hoofd, komt hierdoor ook makkelijker in beweging.

 • Een gesprek dat wandelend wordt uitgevoerd, biedt ruimte voor stiltes en overpeinzingen. Oogcontact is niet altijd nodig. Daardoor is het vaak makkelijker om dingen te uiten die gevoelig of pijnlijk zijn.

 • Door de rustgevende werking van de natuur kunnen sessies langer duren, zonder dat het teveel wordt. Hierdoor kan in relatief korte tijd diepgaand resultaat worden bereikt.

'Hoeveel tijd ben ik kwijt aan dit programma?'

 

Tussen de vijf coachingssessies door verwacht ik van je dat je regelmatig (liefst elke dag!) thuis aan de slag gaat. Een deel van de training bestaat uit aandachts- oftewel mindfulnessoefeningen, die bedoeld zijn om opmerkzamer te worden van wat er in je leven gebeurt en hoe je je daarbij voelt. Het trainen van die opmerkzaamheid is heel nuttig om jezelf, en het probleem waar je mee worstelt, beter te leren kennen. Hoe opmerkzamer je wordt, hoe beter je zicht krijgt op wat jou precies belemmert, en hoe makkelijker het wordt om voorbij die belemmering te kunnen bewegen.

Reken erop dat je voor de aandachts- en andere oefeningen elke dag ongeveer 20 tot 30 minuten kwijt bent. En aan het einde van dit programma zul je de geleerde vaardigheden de rest van je leven kunnen blijven gebruiken!

 

Je leeft maar één keer. Leef voluit: leef met lef...!