Leef met Lef!

Herken je dit:

 • Je verlangt al heel lang naar iets anders, maar je weet niet wàt precies. En je komt er ook niet toe om het uit te zoeken, omdat je constant druk bent met dingen die je eigenlijk niet ècht leuk of belangrijk vindt. Nu en dan ben je er echt helemaal klaar mee. Maar op eigen kracht is het je nog steeds niet gelukt om iets aan die situatie te veranderen. Wist je maar wat je nu toch ècht wilde, dan kon je stappen gaan zetten.

 • Je hebt het gevoel dat de tijd voorbij raast en dat je er niet genoeg van geniet;

 • Je voelt je vaak afgemat en doet geregeld kortaf tegen je geliefden. Je zou zo graag wat vaker die levenslustige, energieke versie van jezelf zijn die je óók kunt zijn, tijdens vakanties bijvoorbeeld;

 • Als je tot rust komt kun je je vol inspiratie en ideeën voelen, maar terug in het drukke leven raak je dat steeds weer kwijt en voel je je na een tijdje weer terug bij af: leeg en afgepeigerd;

 • Eigenlijk vind je dat je niets te klagen hebt. Je hebt het toch best goed voor elkaar?

 • Soms droom je ervan om iets heel anders te gaan doen met je leven, maar al snel loopt dat dromen spaak, omdat het in je hoofd zo vaag blijft wat je nu toch wilt. Of je denkt al snel dat het zinloos is om erover na te denken, omdat er toch wel niets zal veranderen. Daarom blijft alles zoals het is, en dat maakt je telkens weer onrustig. Je draait in cirkels rond.

 • Je hebt al tijdje het gevoel dat je vast zit: je snakt naar meer ruimte, meer vrijheid, meer mogelijkheden. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Waar moet je beginnen? En waar ga je je dan op richten? Je komt er maar niet uit.

 

Hoe zou het voor je zijn...:

 • Om eindelijk eens het gevoel te hebben dat je je op het juiste pad bevindt in je leven? Waar je je in je element voelt en de vrijheid voelt om dingen te gaan doen die je leuk vindt?

 • Als het een stuk makkelijk zou zijn om keuzes te maken, omdat je precies weet wat je wilt en waar je blij van wordt?

 • Als je energie zou krijgen van de vele dingen die je doet op een dag, in plaats van dat ze je uitputten? 

 • Om elke dag enthousiasme, inspiratie en voldoening te ervaren, zodat je echt het gevoel hebt dat je leeft? 
 • Als jij je niet laat terugschrikken door beren op de weg, omdat datgene wat jij wilt, zoveel sterker is?

 • Als je het zelfvertrouwen zou voelen om je eigen weg te gaan in het leven?

Dat is mogelijk met mijn programma Leef met Lef! Een traject van vijf individuele coachingssessies van 90 minuten in de natuur, gecombineerd met oefeningen om tussentijds zelf mee aan de slag te gaan. 

 

Aan het einde van dit traject:

 • Weet jij wat voor jou belangrijk is, en waar je energie van krijgt.

 • Durf je ook te kiezen voor wat jou energie geeft, zodat jouw leven kan gaan draaien om voldoening, inspiratie en geluk;

 • Laat je je niet meer afschrikken door onzekerheid omdat je weet hoe je daarmee om moet gaan;

 • Weet jij waar dat vermoeide, sombere of onrustige gevoel vandaan komt, en wat je te doen staat wanneer je er last van hebt;

 • Weet jij hoe je rust en ruimte in je leven kunt creëren, zodat je je kunt gaan focussen op wat jij leuk of belangrijk vindt;
 • Kun jij gaan genieten van jouw leven met lef.

Lijkt dit je wat? Schrijf je dan in voor mijn programma Leef met Lef! Jouw investering voor dit programma is €697,-.

Misschien vraag je je nog af...

 

'Kan ik niet eerst een paar sessies doen om te kijken of het bevalt?'

 

Ja, en nee. Dit programma gaat jou alleen helpen als het tussen ons klikt. Daarom kijken we na de eerste sessie (de intake) of we met elkaar verder gaan. Als we verder gaan, dan zul je het resultaat van het programma pas kunnen beoordelen aan het eind van het traject. Het heeft geen zin om een paar sessies te doen, want met een paar sessies zul je niet van je probleem af zijn. De verschillende onderdelen van dit programma staan met elkaar in verband en vormen samen een logisch geheel. Je dient ze allemaal te doorlopen om te kunnen beoordelen of je er iets aan hebt. Daarom kun je, met uitzondering van de intake, niet per sessie betalen.

Mocht je halverwege het traject echter besluiten dat je, om wat voor reden dan ook, niet verder wilt of kunt, dan zal ik je wel het resterende bedrag terugbetalen.

 

'Waarom moet de coaching in de natuur?'

 

Ik coach in de natuur, omdat dit een krachtige meerwaarde heeft ten opzichte van coaching binnen vier muren:

 • Wandelen in de natuur helpt om stil te worden in je hoofd. De natuur werkt rustgevend, waardoor je beter in staat zult zijn om te luisteren naar je innerlijke gevoel.

 • Als je wandelt, kom je in beweging. Alles wat vast lijkt te zitten in je hoofd, komt hierdoor ook makkelijker in beweging.

 • Een gesprek dat wandelend wordt uitgevoerd, biedt ruimte voor stiltes en overpeinzingen. Oogcontact is niet altijd nodig. Daardoor is het vaak makkelijker om dingen te uiten die gevoelig of pijnlijk zijn.

 • Door de rustgevende werking van de natuur kunnen sessies langer duren, zonder dat het teveel wordt. Hierdoor kan in relatief korte tijd diepgaand resultaat worden bereikt.

'Hoeveel tijd ben ik kwijt aan dit programma?'

 

Tussen de vijf coachingssessies door verwacht ik van je dat je regelmatig (liefst elke dag!) thuis aan de slag gaat. Een deel van de training bestaat uit aandachts- oftewel mindfulnessoefeningen, die bedoeld zijn om opmerkzamer te worden van wat er in je leven gebeurt en hoe je je daarbij voelt. Het trainen van die opmerkzaamheid is heel nuttig om jezelf, en het probleem waar je mee worstelt, beter te leren kennen. Hoe opmerkzamer je wordt, hoe beter je zicht krijgt op wat jou precies belemmert, en hoe makkelijker het wordt om voorbij die belemmering te kunnen bewegen.

Reken erop dat je voor de aandachts- en andere oefeningen elke dag ongeveer 20 tot 30 minuten kwijt bent. En aan het einde van dit programma zul je de geleerde vaardigheden de rest van je leven kunnen blijven gebruiken!

 

Je leeft maar één keer. Leef voluit: leef met lef...!