Individuele coaching

 

Herken je dit:

 • Je verlangt al heel lang naar iets anders in je leven, maar het lukt je niet om de juiste stappen te zetten. Je draalt en draait er maar een beetje omheen, durft niet goed of komt er niet uit hoe je het moet aanpakken. 

 • Je twijfelt regelmatig aan jezelf en aan je plannen: Is het niet egoïstisch om hiervoor te gaan? Ga ik geen spijt krijgen als ik mijn verlangen volg? Heb ik wel genoeg in mijn mars? Wat zullen anderen hier wel van denken? Zal het wel goed komen? Zal het niet enorm tegenvallen? Die twijfels houden je in hun greep en soms lig je er zelfs 's nachts wakker van. 

 • Soms raken je wensen en verlangens een tijdje ondergesneeuwd door de drukte van alledag. En steeds komt er dan weer dat moment waarop je ten diepste voelt: DIT WIL IK NIET MEER!  Je bent er zó klaar mee! Om vervolgens toch weer geen keuzes te maken. Want ja, al die twijfels...

 • Je hebt geregeld het gevoel dat je vastzit in je leven: Je voelt heel duidelijk dat het tijd is om in actie te komen, maar tegelijkertijd neem je om de een of andere reden niet de juiste stappen. Je komt er maar niet uit hoe je die impasse kunt doorbreken.

Hoe zou het voor je zijn...:

 • Om eindelijk eens het gevoel te hebben dat je op de juiste weg zit? Dat je stappen aan het zetten bent in de richting van wat je ècht wilt, wat je ècht leuk en belangrijk vindt?

 • Als je een stuk makkelijker keuzes kon maken, omdat je precies weet wat je wilt en trouw durft te zijn aan jezelf?

 • Als onzekerheid of schuldgevoel je niet meer in de weg zitten om je eigen pad te gaan bewandelen?

 • Als je energie zou krijgen van de vele dingen die je doet op een dag, omdat het dingen zijn die je leuk en belangrijk vindt, in plaats van dat je elke dag je to-do-lijst afwerkt en je na afloop leeg en uitgeput voelt?  

 • Als je enthousiasme, inspiratie en voldoening haalt uit je leven, èn merkt dat je tegelijkertijd het beste van jezelf aan anderen geeft? 
 • Als jij je niet laat terugschrikken door beren op de weg, omdat datgene wat jij wilt, zoveel sterker en belangrijker is?

 • Als je het zelfvertrouwen zou voelen om je eigen koers te gaan varen?

Dat is mogelijk met mijn individuele coachingstraject Leef met Lef!, dat bestaat uit vijf individuele coachingssessies van 90 minuten in de natuur. 

 

Aan het einde van dit traject:

 • Voel jij nog duidelijker wat je precies wilt, en wat je daarvoor te doen staat. Je maakt veel makkelijker keuzes en hebt veel meer focus. 

 • Weet jij welk obstakel je tot nu toe steeds in de weg zat, en kun je dat obstakel voortaan omzeilen. Als je soms nog twijfels of onzekerheid hebt, houden ze je niet meer in hun greep. Je voelt je vrij en moedig genoeg om het avontuur aan te gaan. Hoe fijn zou dat zijn?

 • Weet jij wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je die kunt inzetten om je wensen en verlangens te realiseren. Je hebt veel meer in je mars dan je dacht!

 • Heb je concrete plannen gemaakt om jouw wensen en verlangens te gaan realiseren. 

 • Kun jij op volle kracht je eigen koers uitzetten en gaan stralen!

Lijkt dit je wat? Dan ga ik graag met je aan de slag!

 

Jouw investering is €475,- (€95 per sessie) .

Misschien vraag je je nog af...

 

'Kan ik niet eerst een paar sessies doen om te kijken of het bevalt?'

 

Ja, en nee. Dit coachingstraject gaat jou alleen helpen als het tussen ons klikt. Daarom kijken we na de eerste sessie (de intake) of we met elkaar verder gaan. Als we verder gaan, dan zul je het resultaat van de coaching pas kunnen beoordelen aan het eind van het traject. Het heeft geen zin om een paar sessies te doen, want met een paar sessies zul je niet van je probleem af zijn. De verschillende sessies van het coachingstraject staan met elkaar in verband en vormen samen een logisch geheel. Je dient ze allemaal te doorlopen om te kunnen beoordelen of je er iets aan hebt. Daarom kun je, met uitzondering van de intake, niet per sessie betalen.

Mocht je halverwege het traject echter besluiten dat je, om wat voor reden dan ook, niet verder wilt of kunt, dan zal ik je wel het resterende bedrag terugbetalen.

 

'Waarom moet de coaching in de natuur?'

 

Ik coach in de natuur, omdat dit een krachtige meerwaarde heeft ten opzichte van coaching binnen vier muren:

 • Wandelen in de natuur helpt om stil te worden in je hoofd. De natuur werkt rustgevend, waardoor je beter in staat zult zijn om te luisteren naar je innerlijke gevoel.

 • Als je wandelt, kom je in beweging. Alles wat vast lijkt te zitten in je hoofd, komt hierdoor ook makkelijker in beweging.

 • Een gesprek dat wandelend wordt uitgevoerd, biedt ruimte voor stiltes en overpeinzingen. Oogcontact is niet altijd nodig. Daardoor is het vaak makkelijker om dingen te uiten die gevoelig of pijnlijk zijn.

 • Door de rustgevende werking van de natuur kunnen sessies langer duren, zonder dat het teveel wordt. Hierdoor kan in relatief korte tijd diepgaand resultaat worden bereikt.

 

Je leeft maar één keer. Leef met lef.

 'Ik heb de natuurcoaching met Carmen als heel vertrouwd ervaren. De natuur was een heerlijke plek om rond te lopen met mijn gevoel van dat moment. Carmen liet dat beleven door haar aanpak. Ze had een duidelijke volgorde van bevragen en het laten ervaren van situaties. In haar coaching stond mijn wens centraal. Door met de natuur te spelen voelde ik rust en leven om mij heen. In het bos ging ik op zoek naar stammen, bomen, bladeren, mos, bloemen en alles wat mij aantrok. Daar maakte ik opstellingen van om te ervaren wat mij in de weg zat en hoe ik met mijn kwaliteiten een nieuwe weg kon vinden. Door mijn verlangen te ankeren kan ik nu sterker mijn pad vervolgen en krachtiger voor mijn keuzes uitkomen.

In dat proces gaf de rust en gesprekswijze van Carmen een fijne en warme ondersteuning. Mijn inzichten in mijzelf groeiden hierdoor. We gingen een stukje samen op weg.  

Ik raad deze coaching iedereen aan die vastzittende wensen dichterbij wil laten komen en manieren van verandering wil zien en toelaten.' 

~ Marlies