Verlang je al een tijd naar meer ruimte en eenvoud in je leven, maar krijg je het niet voor elkaar?

 

Soms houden we onbewust bepaalde situaties in stand.

Dan speelt er iets mee waar we ons niet van bewust zijn. Een blinde vlek.

 

Zoals een beroemd man al zei: 'Je gaat het pas zien als je het doorhebt.'

 

Mijn coaching is erop gericht om zulke onbewuste belemmerende patronen uit de weg te ruimen.

Door met mildheid en nieuwsgierigheid te kijken naar wat er speelt, ontdekken we samen al snel hoe je verder kunt.

 

In vijf individuele sessies van 90 minuten (in de natuur!) werken we toe naar helderheid, een concreet plan èn het zelfvertrouwen om met dat plan aan de slag te gaan.

 

Is dit misschien wel wat voor jou? Neem dan contact met me op.

Telefonisch bespreken we of ik denk dat ik je kan helpen. Daarna doen we eerst een intake, om te kijken of het klikt en of mijn manier van werken bij je past.

 

Misschien vraag je je nog af...

 

- Wat kost het?

Dat bepaal je zelf, op basis van wat je kunt besteden en wat je het waard vindt. Ik stuur geen facturen, maar vertrouw erop dat je mij betaalt wat je vindt dat ik verdien. Zo bouwen we samen aan een wereld waarin waarde belangrijker is dan geld. Een wereld waarin we allemaal onze natuurlijke plek innemen, en waar niet het recht van de rijkste geldt. Een wereld die gebaseerd is op onderlinge verbondenheid en vertrouwen, in plaats van macht en afgescheidenheid.

 

- Waarom is de coaching in de natuur?

Ik coach in de natuur, omdat dit zoveel meerwaarde heeft ten opzichte van coaching binnen vier muren. De natuur werkt ontspannend, waardoor het makkelijker is om te luisteren naar je gevoel. Wandelen versterkt dit effect. Al wandelend praat het bovendien makkelijker dan wanneer je tegenover iemand zit. Het is makkelijker om even stil te zijn en je aandacht naar binnen te keren, om op te merken wat er speelt. Al met al kan zo in relatief korte tijd een diepgaand resultaat worden bereikt.

 

Heb je nog andere vragen, of wil je overleggen of dit traject voor jou geschikt is? Schroom niet en neem contact met me op! Ik denk graag met je mee.

 

'Ik heb de natuurcoaching met Carmen als heel vertrouwd ervaren. De natuur was een heerlijke plek om rond te lopen met mijn gevoel van dat moment. Carmen liet dat beleven door haar aanpak. Ze had een duidelijke volgorde van bevragen en het laten ervaren van situaties. In haar coaching stond mijn wens centraal. Door met de natuur te spelen voelde ik rust en leven om mij heen. In het bos ging ik op zoek naar stammen, bomen, bladeren, mos, bloemen en alles wat mij aantrok. Daar maakte ik opstellingen van om te ervaren wat mij in de weg zat en hoe ik met mijn kwaliteiten een nieuwe weg kon vinden. Door mijn verlangen te ankeren kan ik nu sterker mijn pad vervolgen en krachtiger voor mijn keuzes uitkomen. In dat proces gaf de rust en gesprekswijze van Carmen een fijne en warme ondersteuning. Mijn inzichten in mijzelf groeiden hierdoor. We gingen een stukje samen op weg. Ik raad deze coaching iedereen aan die vastzittende wensen dichterbij wil laten komen en manieren van verandering wil zien en toelaten.' 

~ Marlies