Brein in balans-wandelingen

 

Verlang je naar ontspanning, naar rust in je hoofd, en ben je graag in de natuur?

Dan nodig ik je van harte uit om een keer (gratis) mee te wandelen met een Brein in balans-wandeling.

 

Tijdens deze wandelingen profiteer je van mijn neuropsychologische kennis, terwijl je niets anders hoeft te doen dan in rustig tempo mee te wandelen en te luisteren naar eenvoudige instructies. Daarbij hoef je niets te bereiken of te presteren: alles is gericht op loslaten, zodat je brein de kans krijgt om tot rust te komen en de balans te herstellen.

 

Na afloop zul je je fris, helder en opgeladen voelen, meer in contact met jezelf en je lijf, en duidelijker voelen wie je ook alweer bent en wat je zelf ook alweer wilt. Van die kalme, ontspannen focus kun je de rest van de dag profiteren. En het mooie is dat je dan ook al wat beweging en frisse boslucht te pakken hebt.

 

Praktisch:

 

De wandelingen duren een uur en zijn meestal op landgoed Ockenburgh in Den Haag (tenzij hieronder een andere locatie staat vermeld). Het startpunt is op de parkeerplaats van het landgoed (adres: Monsterseweg 2, Den Haag).

 

Na afloop schenk ik thee met wat lekkers voor wie nog even wil blijven. 

 

Omdat een wandeling door bijvoorbeeld weersomstandigheden altijd op het laatste moment niet door kan gaan, dien je je ervoor aan te melden en je telefoonnummer door te geven. Aanmelding tot 24 uur van tevoren kan via de contactknop hieronder, later dan 24 uur van te voren graag even telefonisch zodat je er zeker van kunt zijn dat ik je aanmelding heb ontvangen.

 

De wandelingen zijn 10 euro per keer, de eerste keer is gratis

 

Zorg ervoor dat je comfortabel kunt wandelen: trek fijne schoenen aan, overweeg -afhankelijk van het weer- een extra laagje kleding, neem een flesje water mee. De wandelingen zijn op eigen risico.

 

In verband met de huidige Corona-maatregelen kunnen er maximaal drie mensen meewandelen.

 

De eerstvolgende wandelingen zijn gepland op:

 

woensdag 28 oktober, 10:00 tot 11:00 uur (VOL)

- woensdag 18 november, 10:00 tot 11:00 uur (VOL)

- donderdag 10 december, 10:00 tot 11:00 uur

 

Meld je aan via de knop hieronder, en vergeet niet de datum van de wandeling erbij te vermelden :-)